Cum se fac lucrurile bune – Amenajari interioare in Bucuresti (site partener)

Cum se fac lucrurile bune – Amenajari interioare in Bucuresti (site partener)

Unul din siteurile noastre partenere a avut parte de o „schimbare la fata”. Este una din firmele unicorn din aceasta nisa, amenajari interioare Bucuresti, care a crescut foarte mult si ca proiecte, ca cifra de afaceri, ca echipa si ca experienta.

Cu totii putem beneficia de o imaginatie bogata sau ne putem inchipui cum ar trebui sa arate o camera sau o incapere specializata pentru o anumita activitate. Dar cea mai buna solutie este sa lasam pe cineva priceput sa isi exercite atributiile. Desi, exista o multime de voci care considera aceasta activitate ca fiind ceva overrated, piata romaneasca a dat voce mai multor clienti pe deplin satisfacuti si care au facut pasi mult mai mari ulterior in amenajarea locuintelor sau spatiilor de lucru.

Dar despre cine scriem in acest articol? Dupa cum am scris si mai sus, siteul nostru partener apartine celor de la CorpConstruct, o echipa cu experienta de peste 15 ani in domeniul de amenajari interioare, amenajari exterioare, restaurari Bucuresti, montaj de parchet, instalatii, dar si executie de proiecte 3D realizate de partenerii lor. La ei pe site puteti gasi niste randari 3D foarte interesante realizate de iDecorate. Aceste schite si propuneri au fost puse in practica, fie ca vorbim de amenajarea unei vile, de schimbarea totala a unui apartament sau de crearea de la 0 a unui spatiu comercial.

Personal ne-au placut mai multe din lucrarile lor, dar daca am alege un numar unu ar fi amenajarea unui spatiu comercial de pe Calea Victoriei. Este o lucrare executata cu multa grija, ceva modern, arata spectaculos si … este in plin centrul Capitalei.

Vorbind cu cei de acolo ne-am bucurat sa ne „lovim” de o mentalitate de mega profesionisti, de idealuri bine consolidate si de planuri de dezvoltare. Ba chiar ne-au invitat la una din lucrarile lor din zona Romana, unde oamenii restaurau o cladire din secolul 19. Lemn masiv, caramida si multa istorie ne-au asteptat in acel loc. O echipa dotata cu cele mai noi scule si beneficiind de cea mai nouta tehnologie posibila, am vazut cum, practic, a fost reconstruit un acoperis intreg. Ne-am dat seama imediat de complexitatea lucrarii si i-am recomandat ulterior clientilor nostri interesati de astfel de lucrari.

Sunt super tari, plini de energie, au foarte multe reviewuri bune si au o viziune deja pregatita pentru anul 2017. Daca nu te-ai convins, noi va invitam sa le accesati portofoliul, unde au si trei montaje video, iar astfel va puteti convinge singuri.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSună Acum!